اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی و ژنتیک (از علائم تا تشخیص)

اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی و ژنتیک (از علائم تا تشخیص)

اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی یک بیماری عصبی است که در قالب اختلالات شنوایی، توهم و شنیدن صدا در گوش نمایان می شود. این افراد عموما از اجتماع دوری می کنند و دارای افسردگی و اختلالات روحی و روانی می شوند.

اولین پیام ما به شما!

قبل از اینکه اطمینان پیدا کنید حالات شما و اطرافیان شما اسکیزوفرنی است یا خیر، با یک تست آزمایشگاهی ساده از آن مطلع شوید، اگر نتیجه آزمایش مثبت بود آن را درمان و از بیشتر شدن آن پیشگیری کنید، اگر نبود خیالتان را آسوده کرده اید!

علایم اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی چیست؟

تغییر در رفتار و خلق و خو

توهم شنیداری

روان پریشی

خشکی عاطفی

کم عاطفگی

بی انگیزگی و بی تفاوتی

ناتوانی عملکردی

افت کیفیت زندگی

چه سنی اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی عموما بروز می کند؟

در آقایان بعد از سنین نوجوانی تا عموما 30 و یا 40 سالگی با تغییر وضعیت اجتماعی و سنی

در خانم ها عموما در اواخر 20 سالگی و با شروع 30 سالگی و تغییر شرایط اجتماعی و سبک زندگی

ژنتیک و اسکیزوفرنی

یکی از مهمترین عوامل ایجاد بیماری اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی ژنتیک است، امروزه مشخص شده است ژن های متعددی در بروز این بیماری نقش دارند، اما یکی از مهمترین مسائل در حوزه ژنتیک، تاثیر اختلالات محیطی بر بروز هر چه بیشتر این بیماری است، اغلب کودکان مبتلا به این بیماری دارای سابقه ژنتیکی هستند، این نکته باید مورد توجه قرار گرفته باشد که نداشتن سابقه ژنتیکی خانوادگی بیماری اسکیزوفرنی دلیلی بر نداشتن این بیماری به صورت ژنتیکی نیست، چون در اغلب موارد فرد دارای این بیماری ژنتیکی است اما شرایط محیطی متناسب با بروز آن بیماری برای فرد ایجاد نشده است.

تشخیص ژنتیکی

تست تشخیص ژنتیکی بیماری اسکیزوفرنی در BestMyGene انجام می پذیرد. روش نمونه گیری با استفاده از بزاق (برای راحتی کودکان) و یا نمونه خون است. قبل از درمان از ژنتیکی بودن بیماری اطمینان یابید.

نظردهی

ورود به سامانه